Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för DIN SISTA VIKTRESA – läkemedel, kunskap och motivation för livslång målvikt
Isbn: 978-91-8100-400-7
Förlag: Bookea
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: augusti 2024

E-bok

DIN SISTA VIKTRESA – läkemedel, kunskap och motivation för livslång målvikt

Har du tappat hoppet om en hälsosam vikt? Ge inte upp.
Starta din sista viktresa!

Personligt och pedagogiskt guidas du igenom biologiska orsaker till övervikt, det avancerade system som styr hunger- och mättnadskänslor, samt varför det är så svårt att gå ner i vikt.

Nya läkemedel gör det möjligt att behandla fetmans grundorsak; en hjärna som kräver mer mat än kroppen behöver. Men viktläkemedel är inga mirakelkurer. Du behöver även optimera din vardag.

Forskning, klinisk erfarenhet och personliga berättelser ger dig en teoretisk bakgrund till fetmaproblematiken och en praktisk handbok som förändrar ditt liv.

Du är själv nyckeln till din egen målvikt. Med ett ramverk av stöd som du anpassar efter dina förutsättningar gör du din egen sista viktresa.


Alette Brorstad är specialisten i allmänmedicin som själv varit fet, men är viktstabil sedan 2021. Hon har vigt sitt liv åt kampen mot övervikt och fetma.

Margareta Boström är en prisbelönt författare till flera faktaböcker om mänskligt beteende. Margareta är själv på en framgångsrik sista viktresa där inget tidigare hjälpt, inte ens en fetmaoperation.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone