Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Välj då livet!
Isbn: 978-91-8100-166-2
Förlag: Bookea
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: augusti 2024

E-bok

Välj då livet!

År 2012 drabbades Kirsten av Toxisk Epidermal Nekrolys (TEN), en sjukdom som ledde till att mer än 65% av hennes hud lossnade. Denna självbiografi är inte bara en berättelse om fysisk återhämtning utan också en utforskning av mentala och emotionella utmaningar som uppstår vid ett trauma. Hon delar öppenhjärtigt med sig av sin resa genom smärta och förtvivlan till hopp och återhämtning.

Med sin uppriktiga skildring väver författaren en stark och berörande historia. Boken erbjuder inte bara en inblick i hennes kamp utan också ett unikt perspektiv på vårdsystemets brister. Genom Kirstens ögon upplever läsaren de hinder och utmaningar som hon och många andra patienter möter.

Boken har fått uppmärksamhet från läkare inom IVA och ögonvården, samt brännskadespecialister i Holland. På så sätt framstår Välj då livet! som en oumbärlig läsning. Från intervjuer i ledande tidningar till erkännanden från Nederländernas förening för hudläkare har Kirstens historia berört många.

Upplev en berättelse om osviklig styrka och odödligt hopp. Kirstens resa är en inspirationskälla och en påminnelse om att ljuset alltid finns, även i det djupaste mörkret.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone