Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Likt stenade blommor (arabiska)
Isbn: 978-91-8997-201-8
Förlag: Sameh Publishing
Kategori:
Lyrik
Tillgänglig sedan: juni 2024

E-bok

Likt stenade blommor (arabiska)

I den civiliserade världen finns fängelser för kriminella, men inga för dem som uttrycker sina åsikter och sitt samvete. I en värld plågad av förtryck, tyranner och FN:s och säkerhetsrådets tystnad, finns katastrofala fängelser och helvetesliknande anstalter som utgör en skam, inte bara för sina länder, utan för hela mänsklighetens historia.
Det var som om ödet hade bestämt att molnen i dikterna i denna samling skulle forma sig fritt, att de skulle regna när och var de ville och befrukta träden, ängarna och rosorna. Jag menar, det var som om dikterna var menade att krönas med frihetens vingar, inte med bojorna från Saydnaya-fängelset eller någon annanstans.
Från poetens inledning till boken

TRANSLATE with x English ArabicHebrewPolish BulgarianHindiPortuguese CatalanHmong DawRomanian Chinese SimplifiedHungarianRussian Chinese TraditionalIndonesianSlovak CzechItalianSlovenian DanishJapaneseSpanish DutchKlingonSwedish EnglishKoreanThai EstonianLatvianTurkish FinnishLithuanianUkrainian FrenchMalayUrdu GermanMalteseVietnamese GreekNorwegianWelsh Haitian CreolePersian TRANSLATE with COPY THE URL BELOW Back EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal Back


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone