Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Inte den du tror
Isbn: 978-91-7721-833-3
Publisher: HarperCollins Nordic
Category:
Romance
Accessible since: April 2024
Narrator: Emma Vinge
Length: 4 hours 46 minutes

Audiobook

Inte den du tror

En alldeles för berusad popstjärna, en prins till hennes undsättning och ett rykte som inte vill dö.

Det var minst sagt en skandalfylld kväll, men popsångerskan Izzy Jacksons framförande tog verkligen priset. Kungligheterna och vip-gästerna sägs ha blivit rent förskräckta av hennes oannonserade uppträdande på sin systers förlovningsfest. Och den berusade Izzy gav sig inte förrän prins Matteo lyckades få ner henne från scenen och lotsa henne till sin limousin ...

Enligt källor for de sedan hem till hans palats, där de två för övrigt fortfarande sägs befinna sig! Ryktet går om att prinsen och Izzy arbetar tillsammans för att förbereda en välgörenhetskonsert. Frågan är bara om deras olikheter kommer att driva dem ifrån varandra eller om ljuv musik snart uppstår?

SARAH MORGAN är en brittisk författare till mer än 80 romance- och feelgoodromaner, som har sålt i över 21 miljoner exemplar världen över. Hon är utbildad sjuksköterska och bor med sin familj utanför London.

Inte den du tror är härlig romance och en del av HarperCollins satsning på att ge ut ett urval av Sarah Morgans bästa romance som ljud- och e-böcker.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone