Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Pakten
Isbn: 978-87-2829-876-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: April 2024
Narrator: Fredde Granberg
Length: 11 hours 44 minutes

Audiobook

Pakten

”Det finns en anledning till varför spänningsmästaren Michael Katz Krefeld sitter som klistrad på förstaplatsen i Danmark vecka efter vecka så fort han släpper en bok. Av precis samma anledning kommer du att sitta fast.” – Stefan Ahnhem

Efter fem års sörjande är Ravn redo att lösa mysteriet kring vem som mördade hans flickvän Eva. Ny information om fallet har kommit upp till ytan som tyder på att det finns korruption inom poliskåren, och att brotten de begår mörkas av en mäktig person i samhällets toppskikt. För att komma vidare i fallet sluter Ravn en farlig pakt med gängledaren Kaminsky, som har sina egna motiv med samarbetet. Men Ravn är hämndlysten och villig att göra vad som helst för att avslöja rötan inom polisen och sätta dit Evas mördare.

”Pakten” är femte boken om privatdetektiv Ravn i Köpenhamn.

Michael Katz Krefeld (f. 1966) är en av Danmarks mest lästa deckarförfattare. Krefeld är mest känd för sin internationella bestseller-serie om kriminalkommissarie och privatdetektiv Ravn, som har fängslat läsare både i hemlandet och utanför Danmarks gränser.

“Del fem är bäst hittills i serien” Jyllands-Posten (5/6 stjärnor)

“Ett gammalt hederligt hårdkokt gangsterdrama” Politiken (4/6 stjärnor)


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone