Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for En mördare i familjen
Isbn: 978-91-7799-703-0
Publisher: Louise Bäckelin Förlag
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: April 2024

E-book

En mördare i familjen

I december 2003 hittas Luke Ryder, styvfadern till den hyllade filmskaparen Guy Howard, död i trädgården till deras förortsvilla. Fallet fångar hela Storbritannien.

Tjugo år senare är mordet på Luke Ryder ännu olöst. Guy Howards mor och hans två halvsystrar befann sig i huset när det skedde, men alla svär på att de ingenting sett. Trots en omfattande polisutredning med stor medial uppmärksamhet hittades ingen misstänkt. Men vissa mordfall går inte att glömma.

När ett produktionsteam på Netflix får i uppdrag att skapa en ny serie, baserat på utredningen, tas fallet upp igen. Tidigare vittnen intervjuas, bevis granskas och offrets familj träder åter fram i ljuset. Mördaren ska äntligen avslöjas. Är du redo?

I Cara Hunters senaste spänningsroman är läsaren en observatör och utredare. Lös mordgåtan parallellt med karaktärerna genom tidningsartiklar, sms-meddelanden, intervjuer och mejlkonversationer. Kan du lösa mordet före alla andra?

CARA HUNTER är en brittisk författare bosatt i Oxford. Hon debuterade med Hemmets trygga vrå, den första delen i hennes hyllade spänningsserie om kriminalkommissarie Adam Fawley. En mördare i familjen är hennes första fristående spänningsroman som bland annat har toppat New York Times och Sunday Times bästsäljarlista.

"Genialiskt, komplext och uppslukande.” The Guardian

"Ett briljant och minnesvärt arbete som innehåller många inslagna överraskningar för läsaren att avslöja.” Bookreporter

"Beroendeframkallande.” Sunday Times

"Otroligt roligt för läsare som gillar ledtrådar Fåtöljdetektiven kommer att njuta av detta uppfriskande och uppslukande pussel.” Publishers Weekly

"Banbrytande." Ian Rankin


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone