Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Min far kände till hemligheten (the Secret) – Att växa upp med Bob Proctor
Isbn: 978-91-9888-773-0
Publisher: Framgångsförlaget
Category:
Memoirs & Biography Psychology Medicine & Health
Accessible since: March 2024

E-book

Min far kände till hemligheten (the Secret) – Att växa upp med Bob Proctor

För första gången skriver författaren Brian Proctor om hur det var att växa upp med sin far Bob Proctor, känd för sin medverkan i filmen The Secret och för att i över 60 år ha studerat Napoleon Hills klassiska verk Think and Grow Rich.

Långt innan film och tv uppmärksammade Bob Proctor levde han själv enligt de framgångsprinciper han undervisade i. Han var en pionjär på området och hälsosamt besatt av att under hela sin livstid dela med sig till världen av sina upptäckter.

Bob Proctor har hyllats som framgångsguru och världens främsta ledare inom personlig framgång, och han har länge varit en förebild för många av världens mest framstående coacher och föreläsare inom personlig utveckling.

Även efter sin bortgång i februari 2022 fortsätter Bob Proctor att vara en katalysator som inspirerar otaliga människor att nå sina drömmar, och som fortsätter att göra det möjligt för människor i alla åldrar runtom i världen att förverkliga sin längtan efter frihet. Det finns ingen i världen som Bob Proctor.

Författaren Brian Proctor är sonen som inte bara vuxit upp med Bob Proctor som far utan även arbetat vid hans sida under tre decennier. Boken innehåller berättelser och insikter från Bobs arbete med att hjälpa människor att inse och uppnå sin fulla potential, oavsett individuella förutsättningar och utgångspunkter.

Författaren delar också med sig av djupt personliga erfarenheter som på ett varmt och lättillgängligt sätt välkomnar dig in i Bob Proctors privata värld.

Exempel på steg-för-steg-övningar i boken:

Hur du – här och nu – börjar ta de små, små steg som tar dig i rätt riktningHur du bryter igenom de mentala blockeringar som håller dig tillbakaHur du tränar sinnet för att komma över negativa händelser och läka dig självVarför ”önska och hoppas” inte räckerVarför överflöd är din medfödda rätt…

"Jag uppmanar dig att studera den. Gör övningarna. Lev lektionerna. Ditt liv och dina resultat kommer att nå nya höjder och du kommer att bidra mer till din omvärld."

– Price Pritchett, författare till You2Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone