Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Min vän Jesus
Isbn: 978-91-8977-528-2
Publisher: Pärlan Förlag
Category:
3-6 years Children's books Children's books with pictures
Accessible since: March 2024

E-book

Min vän Jesus

Berätta för dina barn om den bästa vän de någonsin kan få.
Alla kristna föräldrar önskar för sina barn att de ska få lära känna och älska Gud. Min vän Jesus berättar inte bara de goda nyheterna om Jesus utan visar också för barnen hur de själva kan få en personlig relation med honom. På ett tydligt, lättförståeligt sätt och med ett uppfriskande språk, som passar barn i alla åldrar, avslutas boken med en kärleksfull bön som leder barnen in i denna livsförvandlande vänskap med Jesus.

"En av de bästa böckerna för unga människor om Jesus som jag stött på" - Madeleine L'Engle, vinnare av Newberrymedaljen och författare till barnboksklassikern Ett veck i tiden.

"En underbar bok som gör evangeliet så enkelt och lättförståeligt, utan att förlora något av dess skönhet." -Dr. Norman Vincent Peale, grundare av det kristna magasinet Guideposts.

Kathryn Slattery har länge varit redaktör på kristna magasinet Guideposts och är författare till flertalet böcker, däribland If I could ask God anything, Lost and Found, och många fler. Min vän Jesus har tidigare getts ut under namnet Gospel for Kids och blev då en klassiker som getts ut på flera språk. Nu ges den ut på nytt, med ny illustratör och även på svenska. Kathryn och hennes man är föräldrar till två vuxna barn.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone