Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Genialiskt!
Isbn: 978-91-9888-299-5
Publisher: Lassbo Förlag
Category:
Psychology
Accessible since: March 2024

E-book

Genialiskt!

I dag behövs nytänkande på samhällsnivå, i våra organisationer och på personlig nivå. I boken Genialiskt! erbjuds enkla, praktiska sätt att frigöra individuell och kollektiv intelligens och samtidigt skapa goda relationer, stolthet, livsglädje och engagemang. Dessutom spar du tid, ökar kreativiteten och perspektivtagandet och bidrar till lönsamhet.

Men hur skapar vi förutsättningar för banbrytande och självständigt tänkande, när neurovetenskapen visar hur lättpåverkade vi är av människor omkring oss? Genialiskt! visar hur det kan göras och är den första boken på svenska om en Tänkandemiljö®.

Levande berättelser från privatliv, företag, idrott och andra organisationer gör boken lättläst. Varje kapitel ger förslag till enkla experiment att pröva i vardagen.

En Tänkandemiljö används i dag över hela världen, i allt från affärslivet och föreningar till parrelationer och familjer.

Genialiskt! kan ge dig ett bättre liv.My Schüldt är ledande i Sverige inom Tänkande miljö® och som enda svensk medlem av den internationella fakulteten. Hon har en Master of Arts från universitetet i Cambridge och har arbetat som handledare, coach och mentor för team och ledare i 30 år. My Schüldt är medförfattare till bästsäljaren ”Medarbetare eller motarbetare - konsten att vända ett missnöjesklimat" från 2011.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone