Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Med blotta ögat
Isbn: 978-91-8094-097-9
Publisher: Modernista
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: March 2024

E-book

Med blotta ögat

Magisk bilderbok om vänskapen mellan en flicka och en björn

»Ett väldigt fint budskap.« Systrarnas bokhylla

Alla barn har en vän, påhittad eller verklig, som blir deras följeslagare och en del av dem själva. En vän att hitta på roliga lekar med, att dela hemligheter med. En sådan vänskap där det räcker med en blick för att förstå vad den andra menar.
Med blotta ögat handlar om en sådan vänskap, mellan en flicka och en björn. Om förtroligheten de bygger upp när de ger sig ut på äventyr tillsammans och skapar ett universum av vänskap och kärlek. Boken är illustrerad i fyrfärg, med underbara fantasifulla bilder av en magisk vänskap.

YAEL FRANKEL [f. 1967 i Buenos Aires] är en argentinsk barnboksförfattare och illustratör som vunnit en rad priser för sina böcker. Med blotta ögat [A simple vista] valdes 2015 ut till International Youth Library:s White Raven-katalog. Två år senare vann Frankel argentinska ALIJA IBBY:s pris för Bästa bilderbok (för Contame más) och 2023 tilldelades hon det prestigefyllda BolognaRagazzi-priset på Barnboksmässan i Bologna (för Todo lo que pasó antes de que llegaras).Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone