Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Livet efter Matrix
Isbn: 978-91-8988-575-2
Förlag: Vibery Audiobooks
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: februari 2024
Uppläsare: Britt Ronström
Length: 4 timmar 38 minuter

Ljudbok

Livet efter Matrix

Mitt liv har varit en fartfylld resa, och den här sanna berättelsen börjar i ett enormt hus i Marbella dit jag hade flyttat med mina två stora hundar. Huset hade sett så litet ut från vägen, men hade sju terrasser, en swimmingpool på 25 meter och en utsikt till Afrika. Det hade varit till salu i flera år och jag fick hyra det billigt.

Flyttlasset gick från London där jag hade bott i 18 år. De första sex åren i ett hus med både hushållerska och trädgårdsmästare. Jag  arrangerade mannekänguppvisningar och sålde svenska kläder. Började skriva för svenska och norska tidningar. Blev knuten till ett företag som hade hand om världsartister. Det var premiärer och förhandsvisningar. Pendlade mellan Notting Hill och Chelsea Hotel i New York. Livet var en fest.

Min pappa övertalade mig att bli generalagent för Matrix hårvårdsprodukter i Storbritannien. Jag kände inte en enda frisör. På fem år blev mitt företag det sjätte största i branschen. Jag fick en utmärkelse för det jag gjort för unga frisörer och blev nominerad av branschen till ”The Business Woman of the Year”och då kom moderbolaget och tog över marknaden. Jag förlorade det mesta jag ägde och bestämde mig för att börja ett nytt liv i Marbella. Där är vi nu och du är välkommen att följa med.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone