Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Lyckas med keto : viktnedgång och vägen vidare
Isbn: 978-91-8038-103-1
Förlag: Tukan Förlag
Kategori:
Matlagning, mat & dryck Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: februari 2024

E-bok

Lyckas med keto : viktnedgång och vägen vidare

För många år sedan bestämde sig Bianca Olsson för att hon aldrig mer skulle svälta sig själv för att gå ner i vikt. Hon skulle aldrig mer gå runt och vara hungrig och tänka på mat dygnet runt. Aldrig mer jogga enbart för att förbränna en måltid, eller äta så magert i flera dagar att det slutade med att hon hetsåt allt som fanns i kylskåpet. Inte heller komma med ursäkter som Jag kan äta detta nu och så äter jag bara mindre på måndag och tisdag. Nej. Istället skulle hennes förhållande till mat bli en välfungerande relation utan hets och press.

I Lyckas med keto viktnedgång & vägen vidare visar Bianca Olsson hur man både njuter av livet och får en långsiktig viktnedgång.  

Lyckas med keto innehåller: kort faktadel om hur keto fungerar, tydlig förteckning över röda (undvik), gula (ät ibland) och gröna (ät ofta) råvaror, 1 veckas kickstartprogram, 4 veckors kostplan, ca 70 enkla recept för frukost, lunch, middag och mellanmål, recept för fest och högtider, samt en  fördjupning med mer fakta.

4 veckor är en optimal period för att lägga om till keto, om du följer bokens 4 veckors kostplan hinner du uppleva fördelar som: viktnedgång och minskat midjemått, ökad mättnad och mindre hunger, bättre sömn och ökad skärpa, ingen/mindre uppblåshet, ingen/mindre akne, ökad blodsockerkontroll, motverkad risk för diabetes typ 2.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone