Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Spiongänget: Den förbjudna staden
Isbn: 978-91-8094-604-9
Förlag: Modernista
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: februari 2024
Uppläsare: Lo Tamborini
Length: 8 timmar 27 minuter

Ljudbok

Spiongänget: Den förbjudna staden

Tredje boken i Spiongänget-serien

»Oerhört välskriven, spännande bok med alla beståndsdelar som behövs för att hitta många läsare.« Betyg: 5 av 5 - Ewa Wendt, BTJ


Efter att ha avslöjat en mullvad inom organisationen är Spiongänget nu redo för nästa uppdrag. Den här gången har de siktet inställt på Umbra: ett globalt syndikat av kriminella, terrorister, legosoldater och underrättelseagenter.
Umbra försöker rekrytera en nordkoreansk kärnfysiker och kärnvapenexpert, men Spiongänget ligger steget före. Paris ska nu hålla uppsikt över fysikerns son – ett schackspelande underbarn – genom att åka och delta i samma schackturneringar som han i Moskva och Peking. Under tiden har Sydney tagit sig in som ungdomsreporter på en tidning och befinner sig på turné tillsammans med ett popband och en miljardärsdotter. Det tycks finnas mystiska kopplingar mellan bandet, miljardären och ett färskt hot från en gammal sovjetisk militärbas.
Vågade inbrott, riskfyllda undercover-uppdrag och en desperat jakt och räddningsaktion på Beijings gator – Spiongänget är tillbaka!
I översättning av Helena Stedman.

JAMES PONTI är en bästsäljande amerikansk barnboksförfattare, vinnare av en Edgar Award och med flera böcker på New York Times bestsellerlista. Den förbjudna staden är tredje boken i succéserien om Spiongänget, efter Det hemliga uppdraget och Den dödliga jakten.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone