Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Kärlekens fem språk
Isbn: 978-91-8956-783-2
Publisher: Sjöbergs Förlag
Category:
Psychology Medicine & Health House & Home
Accessible since: February 2024
Narrator: Teodor Lindh
Length: 5 hours 55 minutes

Audiobook

Kärlekens fem språk

Så får du kärleken att leva länge

Att leva tillsammans handlar om kärlek, eller hur? Men verkar det som att du och din partner talar olika språk? Kärleken behöver inte försvinna i en relation, men för att hålla den vid liv måste de flesta lära sig sin partners kärleksspråk. Det håller inte att uttrycka den kärlek vi känner på vårt eget kärleksspråk om vår partner talar ett annat kärleksspråk.

Äktenskapsrådgivaren och den bästsäljande författaren Gary Chapman menar att det finns fem kärleksspråk:

• Bekräftande ord • Tid tillsammans • Gåvor • Tjänster • Fysisk beröring

Kapitlen är indelade utifrån de fem kärleksspråken för att göra det enkelt för läsaren att hitta. Varje kapitel avslutas med konkreta råd för hur man uttrycker kärlek på sin partners kärleksspråk och leder sitt förhållande i en positiv riktning.

Denna nya och reviderade upplaga av Kärlekens fem språk­ innehåller även ett nyfram­taget kärleksspråkstest som hjälper läsaren att upptäcka sitt kärleksspråk. Kärlekens fem språk har sålts i över tjugo miljoner exemplar, legat otaliga veckor på New York Times bestsellerlista och getts ut på ett fyrtiotal språk.

Gary Chapman – författare , talare och terapeut – har en passion för människor och för att hjälpa dem att bygga hållbara relationer. Det var Chapman som introducerade konceptet med de fem kärleksspråken, som har hjälpt miljoner par världen över. 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone