Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for ÅNGEST: 3 internationellt miljonsäljande böcker i sammandrag
Isbn: 978-91-8951-098-2
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: January 2024
Narrator: AI Voice
Length: 1 hour 2 minutes

Audiobook

ÅNGEST: 3 internationellt miljonsäljande böcker i sammandrag

by

ÅNGEST: 3 internationellt miljonsäljande böcker i sammandrag

Ljudboken innehåller sammanfattningar på svenska av det viktigaste innehållet i följande böcker:

"Unfuck Your Brain" av Faith G. Harper.

Denna internationella bästsäljare är en rak och insiktsfull guide som använder vetenskapliga metoder för att hjälpa läsaren att hantera ångest, depression, ilska, panikattacker och triggers. Boken tar upp en mängd psykiska hälsoproblem som påverkar miljontals människor över hela världen. Harper, som är både doktor och licensierad professionell rådgivare, erbjuder en förståelse för hur hjärnan fungerar i samband med dessa tillstånd och ger konkreta verktyg och strategier för att förbättra din mentala hälsa.

“Building a Non-Anxious Life” av John Delony.

Denna internationella bästsäljare är en självhjälpsbok skriven av John Delony, en känd personlighetskonsult med en doktorsexamen, som ger läsaren praktiska verktyg för att uppnå ett lugnare liv. Genom att tillämpa Delonys insikter i boken och skapa handlingsplaner kan vi gradvis bygga upp ett liv fritt från ångest och uppnå vår emotionella och mentala balans.

“Cognitive Behavioral Workbook for Anxiety: A Step-By-Step Program” av William J Knaus.

Denna internationellt bästsäljande arbetsbok, erbjuder effektiva strategier för att hantera ångest genom kognitiv beteendeterapi. Författaren är legitimerad psykolog med mer än fyrtio års klinisk erfarenhet. Boken presenterar grundläggande principer för att hantera ångest och visar hur dessa kan tillämpas i praktiken. Boken utforskar olika aspekter av ångest och hur kognitiv beteendeterapi kan hjälpa oss att hantera ångest på ett effektivt sätt. Boken visar även hur vi kan implementera arbetsbokens strategier i vår vardag för långsiktig ångesthantering.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone