Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for 3:e graden
Isbn: 978-87-2855-322-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: January 2024
Narrator: EvaMaria Oria
Length: 6 hours 50 minutes

Audiobook

3:e graden

"3:e graden" är en pulshöjande thriller, och tredje delen i James Pattersons populära spänningsserie om kvinnorna som löser kallblodiga fall i San Francisco tillsammans.

En bombexplosion sätter en miljardärs bostad i lågor. Polisinspektör Lindsay Boxer tar sig in i huset i hopp om att hinna rädda någons liv, men möts istället av tre redan avlidna människor. Bland resterna av det nedbrunna huset finner San Francisco-polisen ett mystiskt meddelande.

En framgångsrik och välkänd affärsman hittas mördad tre dagar senare med ett liknande meddelande på brottsplatsen, och Lindsay tar hjälp av Cindy, Clare och Jill för att lösa fallet. Men en av kvinnorna döljer en mörk hemlighet som utgör ett hot mot dem alla, och utan vetskap är hon utsedd som mördarens nästa mål.

James Patterson är en av världens bäst säljande spänningsförfattare. Hans popularitet beror bland annat på hans förmåga att skapa komplexa intriger och halsbrytande spänningsscener och han känd för att skriva böcker som är omöjliga att lägga ifrån sig.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone