Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Toxiska relationer : hur man blir fri från manipulativa och våldsamma partners
Isbn: 978-91-8988-790-9
Publisher: Bookea
Category:
Medicine & Health
Accessible since: December 2023
Narrator: Stella Juhlin
Length: 6 hours 47 minutes

Audiobook

Toxiska relationer : hur man blir fri från manipulativa och våldsamma partners

I TOXISKA RELATIONER får vi följa tretton personer, fyra män och nio kvinnor, som alla haft oturen att hamna i en relation med en destruktiv partner. Deras berättelser visar på de förödande konsekvenserna av att vara fast i sådana relationer och ger en djup inblick i olika former av destruktivitet.

I boken skildras dels det psykiska och fysiska våld som benämns destruktiva röda beteenden, dels det som kallas för destruktiva gula beteenden och består av olika former av manipulation och opålitlighet.

Boken tar även upp mäns utsatthet för våld i nära relationer, något som uppmärksammats alltmer under de senaste åren, liksom att män oftare utsätts för psykiskt våld, snarare än fysiskt.

Genom berättelserna, och de medverkande experternas kunskaper och erfarenheter, får vi veta varför vem som helst kan fastna i ett destruktivt förhållande. Men boken ger även hopp, och en rad handfasta tips, som hjälper oss att identifiera och ta oss ut ur destruktiva relationer.

Toxiska relationer är en viktig bok som kan hjälpa oss att förstå och hantera den destruktiva dynamiken som kan finnas i en relation. Boken ger en inblick i en viktig, men ofta förbisedd fråga, och är ett verktyg för att stärka vår självkänsla och ta kontroll över vår livssituation.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone