Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Osårbar
Isbn: 978-91-8002-439-6
Publisher: Mondial
Category:
Psychology Medicine & Health
Accessible since: December 2023
Narrator: Håkan Julander
Length: 13 hours 39 minutes

Audiobook

Osårbar

FENOMENET DAVID GOGGINS ÄNTLIGEN PÅ SVENSKA

David Goggins livsresa är en inspiration för miljoner människor över hela världen. Han växte upp i en mardröm präglad av fattigdom, diskriminering och våld. Men genom självdisciplin, mental styrka och hårt arbete lyckades han förvandla sig själv. Den deprimerade och överviktiga unge mannnen utan framtid blev en av USA:s främsta elitsoldater och en av världens bästa uthållighetsidrottare.

Osårbar berättar David Goggins sin osannolika historia, och förklarar hur de flesta av oss bara utnyttjar 40 procent av vår kapacitet. Hans budskap är enkelt men kraftfullt: vägen mot att övervinna smärta, rädslor och nå vår fulla potential ligger upplyst framför oss -- bara vi vågar beträda den.

*

David Goggins (f. 1975) är den hittills enda som förutom Navy SEAL-utbildningen också har tagit sig igenom U.S. Army Ranger School och Air Force Tactical Air Controller Training. Han har utnämnts till den mest vältränade mannen i Amerika av tidningen Outside Magazine och har över sju miljoner följare på Instagram. Osårbar kom ut på engelska 2018 och har sedan dess sålt i över tio miljoner exemplar världen över.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone