Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Stora pojkar gråter inte... de tar livet av sig
Isbn: 978-91-8984-296-0
Publisher: Bookea
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: November 2023
Narrator: Kristina Dowling
Length: 3 hours 37 minutes

Audiobook

Stora pojkar gråter inte... de tar livet av sig

Har du ett barn eller en närstående som missbrukar substanser? Har du en vän som du misstänker har fastnat i ett missbruk? Stora pojkar gråter inte... de tar livet av sig är en gripande och upplysande berättelse skriven av en förälder till ett barn som fastnade i en missbruksproblematik.

Författarens son kämpade mot ett blandmissbruk av bland annat kokain, hasch och bensodiazepiner i närmare tjugo års tid. Denna insiktsfulla berättelse om en förälders kamp för sitt barn dyker djupt in i orsakerna bakom missbruksproblematiken, och belyser hur samhällets stigmatiserande förhållningssätt förvärrar och försvårar för både den drabbade och dennes anhöriga.

Boken innehåller mängder av konstruktiva förslag och strategier som syftar till att stödja såväl missbrukarna själva som deras föräldrar, familjemedlemmar och andra närstående. Berättelsen ger läsarna ovärderliga råd och verktyg som hjälper dem att hantera och ta sig an de trauman, skuldkänslor och utmaningar som uppstår när man som närstående stödjer en person som kämpar med narkotikamissbruk.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone