Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Hoppas du dör kärringjävel!
Isbn: 978-91-8984-200-7
Publisher: Bookea
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: November 2023
Narrator: Annika Kits
Length: 3 hours 12 minutes

Audiobook

Hoppas du dör kärringjävel!

"Varför, mamma, förstör du mitt liv när det är som allra bäst, när jag är som allra lyckligast? Hoppas du dör kärringjävel!" Med en hård smäll stängdes ytterdörren igen. Jag var så jävla arg, det fullständigt kokade inom mig! 

"Hoppas du dör kärringjävel" är en sann berättelse där vi följer Lindas uppväxt med en alkoholiserad mamma. En värld mellan hopp och förtvivlan. Linda berättar öppet om hur hon själv faller in i ett ohälsosamt läkemedelsberoende och ger en ärlig skildring av hur ett beroende ter sig, utvecklas och avslutas. Vi läser om lögnerna och skuldkänslorna, men också om kampen för att till slut bli ren, för hennes familjs och hennes egen skull. 

Boken riktar sig till dig som har erfarenhet eller känner någon med erfarenhet av att växa upp nära missbruk. Till dig som arbetar med människor i skola, förskola eller på andra områden. Till dig som vill få mer kunskap och insikt i familjesjukdomens kärna där skam och tystnadskultur skapar tragedier och utanförskap. Det är en bok som ger ett unikt perspektiv på ett alldeles för vanligt problem, ett problem vi måste ta hand om.

 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone