Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Livet på planen - Kylian Mbappé
Isbn: 978-91-8077-361-4
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
12-15 år Barn & Ungdom Lättläst
Tillgänglig sedan: oktober 2023
Uppläsare: Måns Westling
Length: 1 timme 0 minut

Ljudbok

Livet på planen - Kylian Mbappé

Kylian Mbappé växte upp i en förort till Paris. Hans stora intresse var fotboll, det överskuggade allt annat. Redan som 11-åring blev han upptäckt, och åkte till Chelsea i England för att träna där en vecka. Nu är Kylian en av de allra största i världen.

När Kylian Mbappé var 16 år gjorde han proffsdebut i Monaco, och 2018, när han var 19 år, ingick han i det franska landslaget i VM. Då blev han den yngsta franska spelaren någonsin som har gjort mål i ett VM-sammanhang. Kylian är en av våra allra största superstjärnor inom fotboll. Han har kommit en bra bit från det våldsamma och farliga Bondy, där han växte upp. Här berättas om hur det gick till.

Vår nya serie Livet på planen består av delvis verklighetstrogna fristående berättelser om kända fotbollsspelare. Vi inleder serien med tre böcker: om Lionel Messi, om Kylian Mbappé och om Chloe Kelly. Alla tre stora stjärnor inom sporten.

Böckerna beskriver deras uppväxt, hur karriären startade, hur tankarna gick, och hur de hamnade där de är idag. Författarna har tagit sig vissa friheter, några händelser är ur verkliga livet, medan andra är fantasier.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone