Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Ta makten över din hälsa på 12 veckor – maten och vanorna som ger resultat
Isbn: 978-91-8974-033-4
Publisher: The Book Affair
Category:
Cooking, food and drink Sports and outdoor recreation
Accessible since: August 2023
Narrator: Johannes Cullberg
Length: 5 hours 14 minutes

Audiobook

Ta makten över din hälsa på 12 veckor – maten och vanorna som ger resultat

Johannes Cullberg hjälper dig att ta makten över din hälsa på 12 veckor! Genom små smarta knep i en förändrad livsstil där maten och vanorna spelar en stor roll kan man få fantastiska och hållbara resultat. Ladda dina hälso­batterier med hälsoinspiratören Johannes Cullberg som visar vägen.

Betydligt fler människor är idag mer ohälsosamma än hälsosamma, både i Sverige och globalt. Mer än hälften av Sveriges befolkning är överviktiga; livsstilssjukdomar som hjärt-kärlsjukdom, högt blodtryck och typ 2-diabetes är på rekordnivåer. Psykisk ohälsa visar samma negativa trend. Och vi ser ingen tendens till förändring.

Vad är det som har hänt? Har vi plötsligt blivit lata och svaga, eller är det någon global sjukdom som spridits? Nej, men på bara några få decennier har sättet vi lever förändrats i grunden, och vi har gradvis tappat makten över vår hälsa.

Vi är människodjur med en hjärna som inte utvecklats nämnvärt de senaste 40 000 åren. Ett faktum som används bland annat av stora matproducenter, som designar sina produkter för att perfekt matcha våra evolutionära svagheter. Därmed maximeras försäljningen av billig, energität och näringsfattig fejkmat, och vi betalar priset med vår hälsa.

Därför är det nu dags att vi tar tillbaka makten över vår hälsa, innan det är för sent! Det här är en praktisk handbok med tydliga instruktioner kring vad man behöver göra, vecka för vecka, för att ta ett helhetsgrepp och komma igång med en hälsoresa som håller resten av livet. Här får man ta del av Johannes många egna misstag och lärdomar från sitt eget hälsoarbete, samt arbetet med tusentals klienter genom åren, så att du kan ta makten över sin egen hälsa.

Det här är ingen quickfix. Det är absolut ingen bantningsbok med tuffa, tråkiga dieter. Och det är ingen träningsbok med avancerade övningar för elitidrottare. Det är en inspirerande hälsobok för dig som vill äta gott och leva gott länge.

Johannes Cullberg är certifierad kost- och hälsocoach och serie-entreprenör som grundat matkedjan Paradiset. Han driver även ett av Sveriges populäraste Instagramkonton inom kost och hälsa. Efter mer än två decennier med ledande positioner inom den internationella livsmedelsindustrin och hälsoindustrin har Johannes Cullberg en unik inblick i dessa branscher. Johannes har en passion att hjälpa människor till bättre hälsa genom att förklara komplexa frågor på ett enkelt sätt.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone