Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Börja meditera, guidad meditation
Isbn: 978-91-9884-857-1
Förlag: Aware Production
Kategori:
Religion Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: juli 2023
Uppläsare: Kia Temmes
Length: 13 minuter

Ljudbok

Börja meditera, guidad meditation

Den här vägledda meditationen passar både dig som är nybörjare och dig som är van vid att meditera. Kia guidar dig till att rikta din uppmärksamhet och fokus på din andning, känslan i kroppen och på ditt hjärta. 

Meditationen är från 2017.

Kia Temmes är verksam inom hälsa och välmående för kropp, själ och tanke som mentor, coach, inspiratör, författare, läkeörtspedagog och alternativmedicinsk terapeut. Hon har en holistisk syn på hälsa kontra ohälsa. Kia har producerat flertalet guidade meditationer och godnattsagor för både vuxna och barn, och hon har skrivit böckerna: ”Kraften i att leva medvetet, väck ditt sanna jag”, ”Läkeörter runt husknuten, skapa ditt eget apotek”. Hennes passion är att inspirera, guida och hjälpa människor att öka sin medvetenhet och växa inom hälsa personlig och andlig utveckling.

Kia videobloggar om medvetenhet på sin YouTubekanal och delar autentiskt och öppet med sig om insikter och erfarenheter. Kia är allt detta och mycket mera, men framför allt så är hon människa, medmänniska, kreatör och livsnjutare som ser möjligheter överallt och har ett oerhört stort hjärta och närvaro och hon brinner för att hjälpa människor till högre medvetenhet. 

 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone