Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Eld och svavel
Isbn: 978-87-2702-698-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: juni 2023

E-bok

Eld och svavel

Ännu en spännande deckare i Uppsala-miljö med den skärpta advokaten Peter Bromander och kriminalkommissarie Staffan Öhrn!

En natt i universitetsstaden Uppsala hittas Hans-Owe Anderbratt, professor i romansk kultur och historia, ihjälslagen i sitt hem. Är det ett inbrott som gått fel eller något mycket mer invecklat? Det blir upp till Uppsalapolisen och Peter Bromander, advokat och privatutredare, att utreda fallet och hitta den skyldige.

Inte långt dessförinnan har gästforskaren Alberto Rodriguez anlänt till Sverige. Han ska ta reda på sanningen om vad som egentligen hände vid hans farbrors död flera år tidigare. Alberto ska hitta sin farbrors mördare och hämnas hans död, för sin egen och sin familjs skull.



Thomas Brylla (1944-2009) var bibliotekarie, kritiker och författare av kriminal- och ungdomsromaner. Han föddes i Örebro men bodde största delen av sitt liv i Uppsala. Brylla skrev bland annat för Upsala Nya Tidning och tidskriften Jury. Tillsammans med sin fru Eva Brylla drev han dessutom bokförlaget Bombus.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone