Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Som om det var igår
Isbn: 978-87-2859-192-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Romantik True Crime
Tillgänglig sedan: juni 2023

E-bok

Som om det var igår

En kvinna söker upp Hudiksvalls-kriminalens förre chef Olle Mannervik.
Hon har gått i hypnos och fått fram förträngda minnen om sin syster som hittades mördad i ett vattendrag i Näsviken 1995. Fallet är ouppklarat och Mannerviks största misslyckande som polis. Kvinnan vill nu att han ska ta upp fallet igen.

Olle tänker inte blanda in polisen eftersom han nu driver en detektivbyrå tillsammans med den tidigare kommissarien Paul Rademan. Deras utredning för dem till Ljusdal, Umeå, Uppsala, Stockholm och Sparreholm. De förstår snart att de är en seriemördare på spåren, men också att det inte är den de först trott.

Motvilligt tar Olle hjälp av Kommissarie Katarina Solberg, som trots att hon är nykär och att hennes grupp är fullt upptagen med ett dubbelmord tar sig an fallet.



Kjell Erling Genberg (1940-) är en svensk författare och manusförfattare från norra Hälsingland. Genberg är främst känd för sina deckarromaner, westernromaner och sin otroliga produktivitet som författare.

X-gruppen är Kjell E. Genbergs deckarserie om en grupp kriminalare inom Hudiksvallspolisen. Böckerna följer deras spännande utredningar och privatliv.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone