Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Kidnappningen av Charles Lindberghs baby. 30 minuters true crime-läsning
Isbn: 978-91-7863-768-3
Förlag: Bokförlaget Klassiska deckare
Kategori:
True Crime
Tillgänglig sedan: juni 2023

E-bok

Kidnappningen av Charles Lindberghs baby. 30 minuters true crime-läsning

För nästan 100 år sedan inträffade alla föräldrars värsta mardröm. En kylig tisdagskväll blev sonen till den världsberömde flygpionjären Charles Lindbergh kidnappad.

Någon hade med hjälp av en stege tagit sig in i husets barnkammare och kidnappat den 20 månader gamle pojken. En desperat Lindbergh betalade lösensumman som kidnapparen begärde, men skulle barnet lämnas tillbaka levande?

Händelserna blev hett stoff på tidningarnas förstasidor. Lindbergh slets mellan hopp och förtvivlan i sitt sökande efter barnet. Den tragiska upplösningen av dramat chockade alla.

Polisen lyckades till slut fånga in en person misstänkt för kidnappningen. Detta ledde till vad som kallades ”Århundradets rättegång”.
Kidnappningen av Lindberghs baby är ett av historiens mest uppmärksammade fall, och om du är nyfiken så är denna e-bok en bra start.

Du får veta det viktigaste på ett kortfattat sätt. Det kommer att ta dig ungefär en halvtimma att läsa denna e-bok som beskriver den gastkramande kidnappningen som skakade en hel värld.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone