Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Ske det som måste ske
Isbn: 978-87-2859-194-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: maj 2023

E-bok

Ske det som måste ske

"I ljuset från taklampan kunde de se in i ett utrymme fyllt av rimfrost. Fönstret mot gården stod vidöppet och på sängen vid väggen låg en kvinna som med oseende ögon tittade upp mot taket."

En iskall februarinatt hittas en kvinna skjuten på övervåningen i ett hus i Hudiksvall. Det visar sig vara Majvor Carvell, hustrun till en forskare som precis har rest iväg på en expedition till Buenos Aires. Fönstret i det rum där hon ligger är öppet och hon är genomfrusen. Fallet kompliceras av att rummet är låst från insidan och polisen hittar inga andra utgångar.

Samtidigt håller kommissarie Paul Rademan på att separera från sin hustru Viveka, och när han till följd av detta bryter mot reglementet tvingas han ta en paus från arbetet. Ska hans ersättare, kriminalinspektör Katarina Solberg och hennes grupp, kunna reda ut fallet med den döda i det låsta rummet?



Kjell Erling Genberg (1940-) är en svensk författare och manusförfattare från norra Hälsingland. Genberg är främst känd för sina deckarromaner, westernromaner och sin otroliga produktivitet som författare.

X-gruppen är Kjell E. Genbergs deckarserie om en grupp kriminalare inom Hudiksvallspolisen. Böckerna följer deras spännande utredningar och privatliv.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone