Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Modet att bli ogillad, det japanska fenomenet som visar dig hur du kan förändra ditt liv och uppnå verklig lycka (sammanfattning)
Isbn: 978-91-8951-085-2
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Religion & Beliefs Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: April 2023
Narrator: AI Voice
Length: 37 minutes

Audiobook

Modet att bli ogillad, det japanska fenomenet som visar dig hur du kan förändra ditt liv och uppnå verklig lycka (sammanfattning)

Detta är en oberoende och inofficiell svensk ljudbokssammanfattning av den miljonsäljande boken Modet att bli ogillad, det japanska fenomenet som visar dig hur du kan förändra ditt liv och uppnå verklig lycka, av författarna Ichiro Kishimi och Fumitake Koga.

Originalboken, The Courage to be Disliked, har sålts i flera miljoner exemplar.

Boken är inte översatt till svenska i sin helhet.

INNEHÅLL

Hur lever vi ett lyckligt liv och uppnår verklig lycka? Originalboken, The Courage to Be Disliked, har sålt nästan 4 miljoner exemplar, och är ett japanskt fenomen som visar hur man lever ett liv och uppnår verklig varaktig lycka. Det är en enorm storsäljare och bygger på Alfred Adlers filosofiska grundsatser. Han tror att vi alla kan leva lyckliga och uppfyllda liv utan att oroa oss för det förflutna eller framtiden. Originalboken är skriven av en prisbelönt professionell författare, Ichiro Kishimi och författaren Fumitake Koga.

I denna bok hävdar författarna att varje problem du har i livet har en enda orsak: Du bryr dig för mycket om vad andra människor tycker om dig. Detta gör i sin tur att du lever som andra människor vill, snarare än hur du själv vill och vad du själv bryr dig om.

I boken presenterar författarna ett radikalt och stärkande nytt sätt att tänka som kan förändra ditt liv. Denna självhjälpsbästsäljare är baserad på teorierna från den inflytelserika 1900-talspsykologen Alfred Adler, som trodde att varje individ har kraften att bryta sig loss från tidigare trauman och finna lycka. Genom att krossa illusionen om att du måste leva upp till andras förväntningar för att vara lycklig, avslöjar författarna hur man kan utnyttja den frihet och glädje som är inneboende i människans existens.

Miljontals människor har redan dragit nytta av dess läror, nu kan du också.

***

Har du inte tid, ork eller möjlighet att läsa eller lyssna på hela originalboken? Men vill du ändå kortfattat tillgodogöra dig innehållet? Det är därför vi på Bokförlaget Upsaliensis AB valt att göra dessa miniguider på böcker, som ofta blivit miljonsäljare över hela världen. Vi ger dig snabb och enkel tillgång till kraftfull kunskap från bästsäljande fackböcker. Vi presenterar en kortfattad, praktisk sammanfattning på svenska i ljudboksform. Du kan i allmänhet ta till dig det väsentliga i en viktig bok på mindre än 40 minuter. En hel ljudbok kan ofta ta 5 - 20 timmar att lyssna på.

Notera att denna ljudbok har producerats med hjälp av AI Voice.

Det är viktigt att nämna att denna sammanfattning av boken inte har någon som helst anknytning till författaren till den ursprungliga boken; den är INTE kopplad till originalförfattaren eller utgivande förlag och detta är INTE originalboken. Den har inte för avsikt att ersätta originalboken utan hjälpa läsaren att förstå innehållet och få en kortfattad överblick.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone