Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Sammanfattning av miljonsäljaren Young Forever av Mark Hyman
Isbn: 978-91-8951-083-8
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Religion & Beliefs Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: April 2023
Narrator: AI Voice
Length: 30 minutes

Audiobook

Sammanfattning av miljonsäljaren Young Forever av Mark Hyman

Detta är en oberoende och inofficiell svensk ljudbokssammanfattning, analys och recension av den miljonsäljande boken Young Forever, av författaren Mark Hyman.

Originalboken har sålts i flera miljoner exemplar.

Den har inte översatts till svenska.

INNEHÅLL

Dr Mark Hymans hemligheter för att leva ditt längsta och hälsosammaste liv - den definitiva guiden för att vända sjukdomar, lindra smärta och leva längre.

Åldrande har länge ansetts vara en normal process. Vi tror att sjukdom, skörhet och gradvis nedgång är oundvikliga delar av livet. Men det är de inte.

Vetenskapen i dag ser åldrande som en behandlingsbar sjukdom. Genom att ta itu med de grundläggande orsakerna till åldrande kan vi inte bara öka vår hälsa och leva längre utan även förebygga och vända åldrandets sjukdomar, inklusive hjärtsjukdomar, cancer, diabetes och demens.

I Young Forever avslöjar Mark Hyman hemligheterna bakom livslängden, han utforskar de biologiska kännetecknen för åldrande, dess orsaker och konsekvenser - sedan visar han oss hur man kan övervinna dem med enkla kost-, livsstils- och nya livslängdsstrategier.

"Alla som eftersträvar ett långt liv i hälsa och lycka måste läsa den här boken. Young Forever, av min vän Dr Hyman, kommer att förändra hur du ser på åldrande. Det kommer att ge dig hopp om att leva ditt bästa liv under mycket lång tid."

- Wim Hof, bästsäljande författare till Wim Hof-metoden.

"Dr Hyman är en av våra ledande utövare och lärare inom funktionell medicin. I denna viktiga nya bok integrerar han den senaste vetenskapen med sin personliga läkarerfarenhet och decennier av djupa kliniska insikter, som beskriver en väg mot att bli äldre samtidigt som man förblir ung i kropp, sinne, och ande. Ett uppiggande, upplysande och innovativt verk som kommer att berika mångas liv."

- Gabor Maté, MD, författare till The Myth of Normal.

" Young Forever ber dig att tänka på värdet av dina år på jorden och vad du skulle göra med oändlig hälsa. Dr Hyman presenterar ett radikalt nytt tillvägagångssätt för åldrande, vilket förlänger din hälsa, och ännu viktigare, ökar kvaliteten på ditt liv. Den här boken kommer att lära dig hur du kan leva bättre, längre."

-Tony Robbins, global entreprenör, investerare, #1 New York Times bästsäljande författare, filantrop och livs- och affärsstrateg."

***

Har du inte tid, ork eller möjlighet att läsa eller lyssna på hela originalboken? Men vill du ändå kortfattat tillgodogöra dig innehållet? Det är därför vi på Bokförlaget Upsaliensis AB valt att göra dessa miniguider på böcker som ofta blivit miljonsäljare över hela världen. Vi ger dig snabb och enkel tillgång till kraftfull kunskap från bästsäljande fackböcker. Vi presenterar en kortfattad, praktisk sammanfattning på svenska i ljudboksform. Du kan i allmänhet ta till dig det väsentliga i en viktig bok på mindre än 40 minuter. En hel ljudbok kan ofta ta 5 - 20 timmar att lyssna på.

Notera att denna ljudbok har producerats med hjälp av AI Voice.

Det är viktigt att nämna att denna sammanfattning, analys och recension av boken inte har någon som helst anknytning till författaren till den ursprungliga boken; den är INTE kopplad till originalförfattaren eller utgivande förlag och detta är INTE originalboken. Den har inte för avsikt att ersätta originalboken utan hjälpa läsaren att förstå innehållet och få en kortfattad överblick.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone