Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Sammanfattning av miljonsäljaren Can't Hurt Me av David Goggins
Isbn: 978-91-8951-082-1
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Religion & Beliefs Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: April 2023
Narrator: AI Voice
Length: 52 minutes

Audiobook

Sammanfattning av miljonsäljaren Can't Hurt Me av David Goggins

Detta är en oberoende och inofficiell svensk ljudbokssammanfattning, analys och recension av den miljonsäljande boken Can't Hurt Me, baserad på boken av David Goggins.

Originalboken, som sålts i mer än 3 miljoner exemplar, finns inte utgiven på svenska.

INNEHÅLL

David Goggins är en pensionerad Navy SEAL. Han är den enda medlemmen av US Armed Forces som genomfört SEAL-utbildning (inklusive två Hell Weeks), US Army Ranger School (där han tog examen som Enlisted Honor Man) och Air Force Tactical Air Controller-utbildning. Goggins är en skicklig uthållighetsidrottare och har genomfört över 60 ultramaraton, triathlon och ultratriathlon. Han hade en gång Guinness världsrekord för pull-ups, och slutförde 4 030 stycken på 17 timmar. Han har utsetts till The Fittest (Real) Man in America.

För Goggins var barndomen svår. Han upplevde trauma från en missbrukande far och extrema fördomar och fattigdom på landsbygden i Amerika. Statistiskt sett var Goggins ämnad för ett liv i depression och fattigdom. Men han trotsade alla odds genom självdisciplin, mental tuffhet och hårt arbete. Han förblev inte en deprimerad, överviktig ung man utan framtid. Genom att engagera sig för sina mål blev Goggins en ikon för de amerikanska väpnade styrkorna och även en av världens främsta uthållighetsidrottare.

Detta är den otroliga historien om hur en överviktig man blev den mest vältränade mannen i Amerika genom att bemästra sitt sinne och trotsa alla odds. Goggins uppnådde det nästan omöjliga, och nu kan du det också.

I boken delar han med sig av sin häpnadsväckande livshistoria och avslöjar att de flesta av oss utnyttjar bara 40 % av våra förmågor. Hans berättelse belyser en väg som alla kan följa för att komma bortom smärta, tänja förbi gränser, eliminera rädsla och leva livet fullt ut.

***

Har du inte tid, ork eller möjlighet att läsa eller lyssna på hela originalboken (i det här fallet på engelska)? Men vill du ändå kortfattat tillgodogöra dig innehållet, och dessutom på svenska? Det är därför vi på Bokförlaget Upsaliensis AB valt att göra dessa miniguider på böcker som ofta blivit miljonsäljare över hela världen. Vi ger dig snabb och enkel tillgång till kraftfull kunskap från bästsäljande fackböcker. Vi presenterar en kortfattad, praktisk sammanfattning på svenska i ljudboksform. Du kan i allmänhet ta till dig det väsentliga i en viktig bok på mindre än 40 minuter. En hel ljudbok kan ofta ta 5 - 20 timmar att lyssna på.

Notera att denna ljudbok har producerats med hjälp av AI Voice.

Det är viktigt att nämna att denna sammanfattning, analys och recension av boken inte har någon som helst anknytning till författaren till den ursprungliga boken; den är INTE kopplad till originalförfattaren eller utgivande förlag och detta är INTE originalboken. Den har inte för avsikt att ersätta originalboken utan hjälpa läsaren att förstå innehållet och få en kortfattad överblick.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone