Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Medveten närvaro. Handledning i mindfulness, steg för steg i 8 veckor, för nybörjare
Isbn: 978-91-8951-081-4
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Religion & Beliefs Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: March 2023
Narrator: AI Voice
Length: 1 hour 4 minutes

Audiobook

Medveten närvaro. Handledning i mindfulness, steg för steg i 8 veckor, för nybörjare

Detta är en oberoende och inofficiell svensk ljudbokssammanfattning, analys och recension av den miljonsäljande boken Din väg till Mindfulness, - steg för steg i 8 veckor, av författarna Mark Williams och Danny Penman.

Sammanfattningen har titeln, Medveten närvaro. Handledning i mindfulness, steg för steg i 8 veckor, för nybörjare.

Originaltiteln är Mindfulness: An Eight-Week Plan for Finding Peace in a Frantic World.

Originalboken har sålts i över 2 miljoner exemplar.

INNEHÅLL

Denna livsförändrande internationella bästsäljare avslöjar en uppsättning enkla men kraftfulla mindfulness-metoder som du kan införliva i ditt dagliga liv för att hjälpa till att bryta cirkeln av ångest, stress och utmattning.

Baserad på Mindfulness-Based Cognitive Therapy (MBCT), kretsar boken kring en enkel form av mindfulness-meditation som tar bara några minuter om dagen, för att alla fördelar ska kunna utnyttjas. MBCT har kliniskt bevisats vara minst lika effektivt som läkemedel mot psykiska åkommor, som ångest, stress, depression och irritabilitet, och rekommenderas allmänt av amerikanska läkare - det fungerar med andra ord. Ännu viktigare är att det fungerar också för människor som inte är ångestfyllda eller deprimerade, men som kämpar för att hålla jämna steg med den moderna världens ständiga krav.

Genom att investera bara 10 till 20 minuter varje dag, kan du lära dig de enkla mindfulness-meditationerna och dra nytta av deras fördelar. Du kommer att bli förvånad över hur snabbt dessa tekniker kommer att få dig att kunna må bättre av livet.

***
Har du inte tid, ork eller möjlighet att läsa eller lyssna på hela originalboken? Men vill du ändå kortfattat tillgodogöra dig innehållet? Det är därför vi på Bokförlaget Upsaliensis AB valt att göra dessa miniguider på böcker som ofta blivit miljonsäljare över hela världen. Vi ger dig snabb och enkel tillgång till kraftfull kunskap från bästsäljande fackböcker. Vi presenterar en kortfattad, praktisk sammanfattning på svenska i ljudboksform. Du kan i allmänhet ta till dig det väsentliga i en viktig bok på mindre än 40 minuter. En hel ljudbok kan ofta ta 5 - 20 timmar att lyssna på.

Notera att denna ljudbok har producerats med hjälp av AI Voice.

Det är viktigt att nämna att denna sammanfattning, analys och recension av boken inte har någon som helst anknytning till författaren till den ursprungliga boken; den är INTE kopplad till originalförfattaren eller utgivande förlag och detta är INTE originalboken. Den har inte för avsikt att ersätta originalboken utan hjälpa läsaren att förstå innehållet och få en kortfattad överblick.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone