Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Sammanfattning av miljonsäljaren Unfu*k Yourself (Unfuck Yourself) av Gary John Bishop
Isbn: 978-91-8951-080-7
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Religion & Beliefs Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: March 2023
Narrator: AI Voice
Length: 59 minutes

Audiobook

Sammanfattning av miljonsäljaren Unfu*k Yourself (Unfuck Yourself) av Gary John Bishop

Detta är en oberoende och inofficiell svensk ljudbokssammanfattning, analys och recension av den miljonsäljande boken Unfu*k Yourself, baserad på boken av Gary John Bishop.

Originalboken, som sålts i mer än 2 miljoner exemplar, finns inte utgiven på svenska.

INNEHÅLL

Denna uppfriskande, nonsens-fria, självförstärkande guide erbjuder en ärlig och tuff kärleksstrategi för att hjälpa dig att gå förbi självpåtagna begränsningar.

Den här boken hjälper dig att förstå komplexiteten och kraften i självprat, och hur du använder detta som en kraft för det goda i ditt liv.

Du spenderar enormt mycket tid varje dag på att prata med dig själv. Den typ av tankar du riktar mot dig själv kan ha en kraftfull effekt på din attityd och hur du uppfattar världen. Positivt självprat ökar lyckan och produktiviteten; negativt självprat minskar båda. Du kan inte förändra den yttre världen, men du kan kontrollera dina egna tankar och attityder. Om du fastnat i en ständig slinga av självprat som talar om för dig att du är sämre än någon annan, lat eller inte tillräckligt bra, är denna bok en käftsmäll från universum, för att väcka dig till din sanna potential.

Är du trött på att känna dig unfu*ked? Om du är det, har Gary John Bishop svaret. I den här enkla handboken ger han dig verktygen och råden du behöver för att röja bort den slagg som tynger dig och bli en unfu*ked version av dig själv. ''Vakna upp till det mirakel du är,'' dirigerar han. ''Här är vad du har glömt: du är ett jävla mirakel.'' Det är inte andra människor som står i din väg, det är inte ens dina omständigheter som blockerar din förmåga att växa, det är du själv och det negativa självprat du hela tiden säger till dig själv.

Det finns en tendens för människor att skylla på yttre omständigheter och att acceptera självtvivel och passivitet. Gary John Bishop betonar vikten av att vidta åtgärder, snarare än att lägga tid på att förändra våra tankar eller känslor.

I Unfu*k Yourself leder Bishop dig genom en serie av sju påståenden:

Jag är villig.
Jag är beredd att vinna.
Jag kan det här.
Jag omfamnar osäkerheten.
Jag är inte mina tankar; Jag är vad jag gör.
Jag är obeveklig.
Jag förväntar mig ingenting och accepterar allt.

Lev det liv du var menad att ha — Unfu*k Yourself .

***
Har du inte tid, ork eller möjlighet att läsa eller lyssna på hela originalboken (i det här fallet på engelska)? Men vill du ändå kortfattat tillgodogöra dig innehållet, och dessutom på svenska? Det är därför vi på Bokförlaget Upsaliensis AB valt att göra dessa miniguider på böcker som ofta blivit miljonsäljare över hela världen. Vi ger dig snabb och enkel tillgång till kraftfull kunskap från bästsäljande fackböcker. Vi presenterar en kortfattad, praktisk sammanfattning på svenska i ljudboksform. Du kan i allmänhet ta till dig det väsentliga i en viktig bok på mindre än 40 minuter. En hel ljudbok kan ofta ta 5 - 20 timmar att lyssna på.

Notera att denna ljudbok har producerats med hjälp av AI Voice.

Det är viktigt att nämna att denna sammanfattning, analys och recension av boken inte har någon som helst anknytning till författaren till den ursprungliga boken; den är INTE kopplad till originalförfattaren eller utgivande förlag och detta är INTE originalboken. Den har inte för avsikt att ersätta originalboken utan hjälpa läsaren att förstå innehållet och få en kortfattad överblick.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone