Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Försätta berg
Isbn: 978-87-2859-182-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: March 2023

E-book

Försätta berg

Detta är den sjunde boken om Robert Stark – den unge, vackre pojke som i slutet av 1800-talet blev rallare och kvinnornas gunstling på grund av att han var så olik andra män.

Försätta berg är något som Robert tvingats göra i mer än ett avseende. Han har blivit en rik karl på en betydande post tack vare sin nye advokat Joakim Strunke, en man som går över lik för att skaffa makt och inflytande. Men Robert är inte lycklig, trots att han nyss gift sig med Ebba Nordenfalk. Hon finner honom enkel och simpel när hon nu återkommit till sina invanda omgivningar. Men hon har en vacker syster som finner den nye svågern mycket intressant.

Robert skickas som sakkunnig till ett misskött järnvägsbygge samtidigt som en av hans gamla rallarbekanta döms till döden för ett mord. Robert vill avstyra vännens avrättning, men han har starka krafter emot sig. Mycket starka krafter ...
Kjell Erling Genberg (1940-) är en svensk författare och manusförfattare från norra Hälsingland. Enberg är främst känd för sina deckarromaner, westernromaner och sin otroliga produktivitet som författare.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone