Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for 28 dagar i juli
Isbn: 978-87-2856-340-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: March 2023

E-book

28 dagar i juli

Ett attentat av historiska proportioner. Antalet dödsoffer får inte understiga tusen och resultatet – att hela olympiaden ställs in.

Den svenska skådespelaren Richard Becker kan knappt tro sin tur, han har fått sin första filmroll i Hollywood. Han stiger av planet i Los Angeles i juli år 1984, bara dagar innan de olympiska sommarspelen ska gå av stapeln i samma stad. Men bortom filmstudiorna i Hollywood och de lyxiga villorna i Beverly Hills lurar mörka krafter, som är redo göra allt i sin makt för att ödelägga inte bara spelen utan otaliga människoliv. En terroristgrupp har tagit sig till drömmarnas stad för att begå ett attentat för att bli ihågkomna för evigt. Med tusentals atleter från hela världen och miljontals åskådare har polischefen Leonard Zimmerman fått det omöjliga uppdraget som säkerhetsansvarig för de olympiska spelen. Under 28 dagar i juli befinner sig Richard Becker plötsligt mitt i händelsernas centrum.Bengt Palmers är en svensk musikproducent, kompositör och manusförfattare. Han har skrivit och producerat otaliga pophits, så som
"Michelangelo" med Björn Skifs och "Moviestar" med Harpo. Han har även skrivit manus till flera filmer och musikaler. '28 dagar i juli' är hans debutroman.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone