Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Sammanfattning, analys och recension av boken 13 saker som mentalt starka människor inte gör. Ta tillbaka din kraft, omfamna förändring, möt dina rädslor och träna din hjärna för lycka och framgång
Isbn: 978-91-8951-073-9
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Religion & Beliefs Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: February 2023
Narrator: AI Voice
Length: 1 hour 7 minutes

Audiobook

Sammanfattning, analys och recension av boken 13 saker som mentalt starka människor inte gör. Ta tillbaka din kraft, omfamna förändring, möt dina rädslor och träna din hjärna för lycka och framgång

Detta är en oberoende och inofficiell svensk ljudbokssammanfattning, analys och recension av den miljonsäljande boken 13 saker som mentalt starka människor inte gör. Ta tillbaka din kraft, omfamna förändring, möt dina rädslor och träna din hjärna för lycka och framgång, baserad på boken av författaren Amy Morin.

Den engelska originaltiteln är 13 Things Mentally Strong People Don't Do. Take Back Your Power, Embrace Change, Face Your Fears, and Train Your Brain for Happiness and Success.

Boken har sålts i över 2 miljoner exemplar.

INNEHÅLL

Alla vet att regelbunden träning och styrketräning leder till fysisk styrka. Men hur stärker vi oss mentalt inför de riktigt tuffa tiderna? Och vad ska vi göra när vi står inför dessa utmaningar? Eller som psykoterapeuten Amy Morin frågar, vad ska vi undvika när vi möter motgångar?

Mentalt starka människor har hälsosamma vanor. De hanterar sina känslor, tankar och beteenden på ett sätt som förbereder dem för framgång i livet. I denna bok får du ta del av de saker som mentalt starka människor inte gör, så att du också kan bli mer mentalt stark.

Efter år som psykoterapeut och genom sina egna erfarenheter av att navigera rätt vid personlig förlust, insåg Morin att det ofta är de vanor som vi inte kan bryta som håller oss tillbaka från verklig framgång och lycka. Att ägna sig åt självömkan, att plågas över saker som ligger utanför vår kontroll, att idissla över tidigare händelser, att reta sig på andras prestationer eller att till exempel, vid förändring, förvänta sig omedelbara positiva resultat håller oss tillbaka.

Nu delar Morin med sig av sina beprövade metoder för att öka mental styrka. Morin skriver med brännande ärlighet och tar med anekdoter från hennes arbete som psykoterapeut samt visar också hur hon stärkte sin egen mentala styrka när tragedier hotade att förtära henne.

Att öka din mentala styrka kan förändra hela ditt liv. Det krävs övning och hårt arbete, men med Morins specifika tips och råd är det möjligt att inte bara stärka din mentala muskel utan också drastiskt förbättra din livskvalitet.

Ta del av den ultimata guiden för att övervinna de hinder som står i vägen för ett fantastiskt, mer tillfredsställande och lyckligare liv.

***
Har du inte tid, ork eller möjlighet att läsa eller lyssna på hela boken? Men vill du ändå kortfattat tillgodogöra dig innehållet? Det är därför vi på Bokförlaget Upsaliensis AB valt att göra dessa miniguider på böcker som ofta blivit miljonsäljare över hela världen. Vi ger dig snabb och enkel tillgång till kraftfull kunskap från bästsäljande fackböcker. Vi presenterar en kortfattad, praktisk sammanfattning på svenska i ljudboksform. Du kan i allmänhet ta till dig det väsentliga i en viktig bok på mindre än 40 minuter (i detta fall 67 minuter). En hel ljudbok kan ofta ta 5 - 20 timmar att lyssna på.

Notera att denna ljudbok har producerats med hjälp av AI Voice. Originalboken finns i nuläget inte översatt, i sin helhet, till svenska.

Det är viktigt att nämna att denna sammanfattning, analys och recension av boken inte har någon som helst anknytning till författaren till den ursprungliga boken; den är INTE kopplad till originalförfattaren eller utgivande förlag och detta är INTE originalboken. Den har inte för avsikt att ersätta originalboken utan hjälpa läsaren att förstå innehållet och få en kortfattad överblick.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone