Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Rolf rensar ogräs
Isbn: 978-91-7987-904-4
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år Lättläst
Tillgänglig sedan: januari 2023

E-bok

Rolf rensar ogräs

Rolf och Fido är på promenad. De går förbi många fina trädgårdar, fulla av blommor och träd. De går in i en trädgård, där en äldre dam rensar ogräs. Men det är varmt och hon behöver vila. Rolf erbjuder sig självklart att hjälpa henne. Han är ju expert på ogräs! Men varför blir hon så arg när han är klar?

Rolf är en rolig filur med de bästa av avsikter, men ibland blir det bara så fel. Rune Fleischer har både skrivit texten och gjort de härliga fyrfärgsbilderna.

Sagt om tidigare Rolf-böcker:

Rolf spelar in film är precis som de andra böckerna i serien en lättläst, humoristisk och charmig bok som bör tilltala såväl nybörjarläsare som äldre elever med lässvårigheter samt nyanlända i olika åldrar. (...) På varje uppslag finns härliga fartfyllda färgbilder som illustrerar texten på ett berikande sätt.

Carola Forslund, BTJ-häfte 6/2019

 

Rolf på disko är en rolig bok som verkligen uppfyller de krav man bör ställa på en bok som utger sig för att vara lättläst.

Solveig Lidén BTJ-häfte 8/2018

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.



EPUB3: Fixed format


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone