Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Sluta prokrastinera! Sätt stopp för uppskjutande och förhalning med guidad självhjälp! Få saker och ting gjorda!
Isbn: 978-91-8951-062-3
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: January 2023
Narrator: Rolf Jansson
Length: 38 minutes

Audiobook

Sluta prokrastinera! Sätt stopp för uppskjutande och förhalning med guidad självhjälp! Få saker och ting gjorda!

Sluta prokrastinera! Sätt stopp för uppskjutande och förhalning med guidad självhjälp! Få saker och ting gjorda!

Hur bra är du på att komma igång med olika nödvändiga uppgifter? Tar du dig an uppgifter så fort de presenteras för dig, eller tenderar du att ligga lågt? Tycker du att du ofta lovar att få något gjort "i morgon" och av någon anledning förvandlas morgondagen till nästa dag, tills du till slut måste kämpa för att få allt gjort i sista minuten?

Du vet att du borde göra det, du vet att det är rätt sak att göra, det är bra för dig att göra det - men ändå fortsätter du att skjuta upp det! Låt oss inse, du är förmodligen en förhalare!

Prokrastinering, eller uppskjutarbeteende, innebär ett vanemässigt undvikande och uppskjutande av krävande eller tråkiga uppgifter, till förmån för de som upplevs som roligare eller enklare.

Att skjuta upp eller förhala saker (prokrastinera) är aldrig bra och de senaste åren har det forskats mycket på varför människor beter sig på detta sätt. Det verkar som att det för vissa handlar om farhågan att inte göra något tillräckligt bra, och att de därför känner sig ovilliga att ens börja. För andra finns det så många saker i deras liv som distraherar dem, så trots en uppriktig önskan att få saker gjorda i tid och kanske enligt ett schema, så blir det aldrig av på grund av olika omständigheter eller påhittade ursäkter.

Den goda nyheten är att du kan uppleva känslor av tillfredsställelse, organisation och prestation genom att förändra dina tankar och känslor på en djup, undermedveten nivå. När det kommer till motivation och drivkraft kommer allt från det undermedvetna. Detta innebär att om du vill bli ordentligt motiverad att göra något måste du engagera det undermedvetna. Ditt undermedvetna har nyckeln till att låsa upp din potential och guidad självhypnos hjälper dig att komma i kontakt med ditt undermedvetna och där åstadkomma nödvändiga förändringar. Djupt inom dig har du kraften att direkt kunna ta dig an uppgifter med den energi och det engagemang du behöver och också fullfölja varje projekt till slutet.

När du slappnar av och lyssnar upprepade gånger på detta program kommer du att märka att du:

-        får mer kontroll över ditt liv!

-        blir mer fokuserad på dina mål!

-        är personen som får saker gjorda!

-        inte längre behöver kämpa med dig själv (dagligen) för att få saker gjorda!

-        förstår och tar hand om dina egna behov så mycket bättre!

-        vet hur man känner igen och hanterar frestelser och undanflykter som gärna vill komma emellan!

-        får mycket mer gjort - vid rätt tidpunkt!

Och när du börjar förstå - på en djup nivå - skillnaden mellan medveten tanke och undermedveten kraft, kommer du att utveckla förmågan att hantera ditt eget sinne mycket bättre. Så i framtiden kommer du enkelt att kunna skapa din egen omedvetna motivation.

Detta ljudprogram för guidad självhypnos hjälper dig att omprogrammera ditt undermedvetna som är ansvarigt för de processer som formar dina tankar och beteendemönster. Så istället för att avsluta din dag och titta tillbaka och undra vart timmarna tog vägen, kan du bli mer fokuserad på dina mål.

Detta kraftfulla program för guidad självhjälp innehåller avancerade hypnoterapitekniker som gör att du kan "programmera" ditt sinne för att sluta prokrastinera och i stället uppnå fler av de saker du vill uppnå. Med hjälp av självhypnos, som är helt ofarligt, kan du lära dig att njuta av de uppgifter du gör och få mer tid efteråt för det roliga i livet!

Motivera ditt undermedvetna till att få dig att gå vidare mot dina mål. Programmera ditt sinne för framgång och handlingskraft med självhypnos!

Friskrivningsklausul: Kom ihåg att alla är olika och därför varierar resultat och svarstider från person till person.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone