Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Övervinn rädslor och fobier. Lev livet fritt från rädsla och fobi med guidad självhypnos!
Isbn: 978-91-8951-060-9
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: December 2022
Narrator: Rolf Jansson
Length: 48 minutes

Audiobook

Övervinn rädslor och fobier. Lev livet fritt från rädsla och fobi med guidad självhypnos!

Övervinn rädslor och fobier

Lev livet fritt från rädsla och fobi med guidad självhypnos!

Alla känner sig oroliga då och då. För vissa av oss kan dock vissa rädslor komma att dominera vårt tänkande och bli en verklig börda i livet. Och det är svårt när andra inte förstår.

Din fobi kan ha uppstått som ett resultat av en traumatisk upplevelse, eller sakta smugit sig in i ditt liv med tiden. Det är till och med möjligt att grundorsaken till din rädsla eller fobi är okänd. Oavsett orsak kan rädsla och fobi allvarligt påverka kvaliteten på ditt liv. De kan hindra dig från aktiviteter som är vanliga och svåra att undvika. De kan till och med överskugga livets alla trevliga stunder och göra att mycket känns hopplöst.

Vi kan försöka stänga ute vad det än är genom att blunda, springa iväg eller gömma oss. Undvikande är dock det sätt på vilket de flesta av oss föredrar att hantera våra rädslor eller fobier. Detta är naturliga reaktioner på rädsla och ibland pålitliga säkerhetsmekanismer som används för att skydda oss från skada.

Men ibland är skadan vi föreställer oss bara uppfattad, inte nödvändigtvis verklig. Detta gör inte att rädslan eller fobin är lättare att möta eller att effekten känns mindre äkta, men dessa typer av fobier kan övervinnas. Med hjälp av självhypnos kan du förändra ditt sätt att tänka på saker – även det du har fruktat.

Föreställ dig hur det skulle vara att:

-         Ta tillbaka kontrollen över ditt liv!

-         Lämna alla dina rädslor tryggt i det förflutna!

-         Känna dig lugn över det som tidigare gjorde dig upprörd!

Denna ljudbok med guidad självhypnos har utformats för att hjälpa dig att "programmera om" ditt undermedvetna så att du kan bryta dig fri från all rädsla eller fobi! De senaste psykologiska genombrotten har gjort det möjligt för oss att förse dig med en hypnoterapiinspelning som använder framgångsrika uppdaterade tekniker, och varje gång du använder den här inspelningen kommer du att upptäcka att du känner dig mer bekväm med det som tidigare gjorde dig så orolig.

Denna kraftfulla hypnoterapisession kan användas för praktiskt taget alla typer av rädsla eller fobi. Ibland är fobier väldigt djupt rotade, men med fokus och beslutsamhet är det möjligt att vända ditt inlärda beteendemönster, och leva fobifritt! Det underbara med inlärda beteenden är att vi kan träna om våra hjärnor och göra förändringar på kärnnivå. Och allt kan ske från komforten och säkerheten i ditt eget hem.

Med regelbundet lyssnande kan du lära dig att vara fri och njuta av ditt liv mer fullständigt. Du kan övervinna din rädsla eller din fobi!

Friskrivningsklausul: Kom ihåg att alla är olika och därför varierar resultat och svarstider från person till person.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone