Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Den ofrivillige agenten
Isbn: 978-87-2855-829-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: december 2022
Uppläsare: Mikael Roupé
Length: 13 timmar 30 minuter

Ljudbok

Den ofrivillige agenten

Medan den unge frilansmusikern Albert 'Abbe' Fransson är upptagen med att trösta sin nedsupna och hjärtekrossade vän sker ett mord som skakar om inte bara hela Sverige, utan stora delar av världen. Sent på kvällen den 28 februari skjuts Sveriges statsminister Olof Palme. När Abbe nås utav nyheten kan han inte ana vilken roll han själv kommer att spela i det spel som just börjat.

Abbe reser till USA för att satsa på musiken, men han blir snabbt indragen i en hemlig grupp som utreder mordet. Den sommaren arbetar gruppen hårt för att få fast mördaren och tror sig till slut ha löst mysteriet och att jakten är över. Men, det ska senare visa sig att Abbes och mördarens vägar korsar varandra under flera decennier och sanningen uppdagas inte förrän i januari 2018, i en mycket dramatisk upplösning.

'Den ofrivillige agenten' är en spänningsroman som tar avstamp i Palme-mordet, och är den första delen i serien om Albert Fransson.



Bo Norgren, född 1954, är en svensk polis och författare som sedan 1990-talet skrivit en rad uppmärksammade kriminalromaner. Han har även arbetat som chef för den IT-forensiska gruppen vid Rikskrim.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone