Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Eli är målvakt
Isbn: 978-91-7987-856-6
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år Lättläst
Tillgänglig sedan: december 2022
Uppläsare: Joakim Sædén
Length: 3 minuter

Ljudbok

Eli är målvakt

Eli sitter vid matbordet och surar. Hans fotbollslag har förlorat och han var målvakt. Tänk om kompisarna är sura på honom och hur ska det gå i nästa match? Louise Edlund Winblad ger oss den första delen i en varm och rolig serie böcker för de yngsta läsarna.

 

Nypon förlag är glada och stolta att kunna presentera en ny serie böcker skapade av illustratören, bloggaren och poddaren Louise Edlund Winblad.

Serien Livet med Eli är uppbyggd på samma sätt som de populära böckerna i Livat på Lingonvägen. Här kommer läsaren mötas av värme, humor och vardagliga situationer som kan vara lätta att känna igen sig i. Elis familj består, förutom Eli av mamma och två systrar och många vänner. I varje bok återvänder läsarna till familjemedlemmarna som de lärt känna tidigare i böcker, vilket skapar trygghet och igenkänning. 

Livet med Eli är ett pedagogiskt utarbetat koncept för den första inlärningen. Böckerna är indelade i fyra olika nivåer och svårighetsgraden ökar långsamt mellan nivåerna för att barnen ska känna framgång och motivation att läsa en bok till. Böckerna kan läsas av barnen själva eller läsas högt tillsammans. 

Louise Edlund Winblad blev känd för den breda publiken med sina seriestrippar på instagramkontot Hej Hej Vardag, där hon klockrent målar upp vardagssituationer med en stor portion humor. Nu är hon även känd för sin blogg och podd och har även illustrerat ett flertal böcker. Eli är målvakt är hennes första bok som hon både skriver och illustrerar.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone