Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Harry & Meghan del 2 – Farväl England, goddag Hollywood
Isbn: 978-91-8054-438-2
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: October 2022
Narrator: Katarina Lundgren-Hugg
Length: 1 hour 8 minutes

Audiobook

Harry & Meghan del 2 – Farväl England, goddag Hollywood

I början av 2020 väljer prins Harry och Meghan, som blivit hertiginna, att lämna det brittiska kungahuset. I en intervju med Oprah Winfrey talar de ut och anklagar kungafamiljen för rasism och mobbning. Därefter väljer de två att lämna England och börja ett nytt kapitel i sina liv i USA.

FARVÄL ENGLAND, GODDAG HOLLYWOOD är det andra av två avsnitt om prins Harry och Meghan Markles kärlek och deras kamp mot pressen och den rigorösa engelska monarkin. Lyssna också på de andra avsnitten om bland annat prinsessan Diana, drottning Elizabeth II, och prins William och Kate Middleton.

Serien DEN ENGELSKA KUNGAFAMILJEN är full av skandaler, hemligheter, rikedom, plikter och olycklig kärlek. Alla ord och begrepp som vi kanske förknippar med det engelska kungahuset. I den här serien gör vi en resa genom de senaste hundra åren och umgås med hela den berömda och beryktade kungafamiljen. Serien är baserad på verkliga händelser från huset Windsors historia och har omvandlats till filmiska scener. Serien är skriven och producerad direkt för ljud av RAKKERPAK PRODUCTIONS för Word Audio Publishing International.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone