Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Nudlar
Isbn: 978-91-7795-937-3
Förlag: Polaris Fakta
Kategori:
Matlagning, mat & dryck
Tillgänglig sedan: oktober 2022

E-bok

Nudlar

Jennie Walldén ger nudlarna stjärnstatus!

Jennie Walldéns första kokbok kom ut 2013 och sedan dess har hon räddat middagen hos hundratusentals svenska familjer, både till vardag och fest. Asiatiska ingredienser är idag ett naturligt inslag i de flesta matbutiker. I kommunikationen med sina många följare har Jennie börjat se ett tydligt mönster, nämligen passionen för nudlar.

I den här boken får du lära dig allt om olika sorters nudlar och vad de passar till. Den är packad med recept där nudlarna är stjärnan vare sig det ska gå kvickt efter fotbollsträningen eller du ska imponera på vänner. Du stiftar bekantskap med rätter som Drunken Noodles med räkor, Myror som klättrar i träd, Bang Bang Chicken Noodles och TikTok-Nudlar, men också fräscha sallader, många vegetariska nudelrätter och en hel uppsjö med grytor och soppor med nudlar.

Jennie har en unik förmåga att med bara några få välvalda smaksättare sätta guldkant på sina recept och genast göra dem till läsarnas nya favoriter.

Röster om boken: 

»Asiatiska influenser vinner stadigt mark i den svenska matlagningen, och frågan är om inte nudlar snart kan komma att få samma status som pasta. För att navigera läsaren genom nudeldjungeln går Walldén först igenom de vägledande principerna. Sedan följer flera spännande recept som alla är lätta att slurpa i sig, inte minst på grund av det rediga språket och de intagande bilderna. Denna kokbok kan varmt rekommenderas till alla matintresserade som önskar vidga sina horisonter.« Bibliotekstjänst

Jennie Walldén är en av Sveriges mest säljande kokboksförfattare. Hon slog igenom i Sveriges Mästerkock år 2013 och har därefter fått en mycket stor följarskara i sociala medier, som dagligen får ta del av hennes matlagning och receptutveckling. Nudlar är Jennies femte kokbok.

Hon driver även den hyllade restaurangen Namu i Malmö och har nyligen lanserat ett eget vin som passar speciellt bra till asiatisk mat. Sedan åtta år tillbaka har Jennie Walldén lagat mat i Kökets middag på TV4.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone