Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Bussresenären – erotisk novell
Isbn: 978-87-2681-883-3
Publisher: Cupido
Category:
Short stories Romance Erotic
Accessible since: September 2022
Narrator: Bonnie von Cletzer
Length: 40 minutes

Audiobook

Bussresenären – erotisk novell

"Han stönade, grymtade och gungade på underlivet. När hon ökade tempot lite spände han hela kroppen så att den stod i en båge mellan golvet och stolryggen. Det var precis innan han kom. Hon var tvungen lägga band på sig, för de var så långt ifrån färdiga."

De första gångerna han kommit uppför trappan, hade hon bara njutit synen. De kraftfulla händerna, som med ungdomens lätthet bar de tunga lådorna, armmusklerna som spelade lekfullt under hans strama hud och den breda bröstkorgen som höjde och sänkte sig medan han gick upp för trapporna till fjärde våningen. Det hade varit ett rent nöje att betrakta honom och hon tänkte ge honom en ordentlig lektion i erotik.
Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone