Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Bastu – bara för tjejer – erotisk novell
Isbn: 978-87-2681-878-9
Publisher: Cupido
Category:
Feelgood Erotic
Accessible since: September 2022
Narrator: Bonnie von Cletzer
Length: 44 minutes

Audiobook

Bastu – bara för tjejer – erotisk novell

"Så blev vi liggande en stund och bara kysstes. Nafsade i varandras läppar, smakade på varandra, njöt av varandra. Hon kysste mig på kinden, upp mot örat. Blåste in i det, nafsade i örsnibben. Jag slöt ögonen njutningsfullt. Herregud så underbart det var!"

En fredagskväll efter ett zumbapass, medan jag stretchade, kom en av de andra deltagarna fram och pratade med mig, berättade att hon var imponerad av mig. Jag rodnade av den intensiva stämningen och tittade ner i golvet. I duschen efteråt var jag full av kåthet och när hon gjorde mig sällskap i bastun kunde vi inte hålla händerna borta ifrån varandra ...
Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skämmande. Alla är välkomna i Cupidos universum, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone