Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Badänglar – erotisk novell
Isbn: 978-87-2681-829-1
Publisher: Cupido
Category:
Feelgood Erotic
Accessible since: September 2022
Narrator: Bonnie von Cletzer
Length: 47 minutes

Audiobook

Badänglar – erotisk novell

"Vi la oss ned och han låg underst. Han lät sina händer glida över ryggraden och den feta kuken låg mot min mage. Det pirrade av att han äntligen kunde ta på min hud och det kokade i fittan av kukens närhet."

Slutet av sommaren närmade sig och jag var klar med sommarjobbet, nu kunde jag fokusera på att njuta av ledigheten innan studierna började igen och idag var det bara mina egna behov som skulle tas om hand. Jag skulle ta en cykeltur med Peter, min knullkompis, och det pirrade i fittan bara jag tänkte på det.
Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skämmande. Alla är välkomna i Cupidos universum, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone