Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Killen med trollstaven - erotiska noveller
Isbn: 978-87-2672-533-9
Publisher: Cupido
Category:
Short stories Romance Erotic
Accessible since: September 2022
Narrator: Bonnie von Cletzer
Length: 35 minutes

Audiobook

Killen med trollstaven - erotiska noveller

'.... Detta trots att jag känner till livets djupaste sanning och vet att den som inte längre känner smärta inte har någon själ.'

Då kom han, pojken - eller mansbarnet. Eftersom han var ung i förhållande till mig, men lite för gammal för tjejerna, kände jag genast att jag var tvungen att skydda dem. När en främmande person närmar sig dem ser jag rött. Lika rött som sidenfodret på min kappa, och jag får horn mot tjurfäktaren och hans smala spjut. "Pojkspoling och dagdrömmare", tänkte jag och mina korpsvarta ögon sköt mot honom som en blixt. Jag blåste högt i visselpipan för att döma straffkast, och han stannade. "Han är oförskämd också", tänkte jag. "Nu låtsas han vilja titta på straffkastet, medan han i själva verket fått en förevändning att titta på tjejerna." Vad sker? Och hur går det med pojken med trollspöet?

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone