Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Röra & Beröra Din guide till tantrisk Xtasmassage
Isbn: 978-91-9867-396-8
Publisher: Sofia Cerne Publishing
Category:
Medicine & Health Erotic
Accessible since: September 2022
Narrator: Sofia Cerne
Length: 1 hour 41 minutes

Audiobook

Röra & Beröra Din guide till tantrisk Xtasmassage

RÖRA & BERÖRA – Din guide till tantrisk xtasmassage

Denna bok är en introduktion till tantrisk beröring, som författaren kallar Tantrisk xtasmassage. För att skapa mer tantrisk beröring i ditt eget intima liv har hon skrivit denna handledning kring sin syn på tantra och vad hon anser tantrisk beröring är och hur du själv kan börja öva. 

I boken får du konkreta instruktioner och (i e-bok o pappersbok) bilder för hur du själv kan börja ”tantra” och framför allt ge din partner en djupt helande kärleksfull tantrisk beröring. Lär känna Dig själv, Din kropp, Dina energier och Ditt andetag. Därifrån kan du sedan ge av dig själv och din gåva till andra personer. 

På ett enkelt och pedagogiskt sätt ges förklaringar till vad tantra är. Några fysiologiska och energimässiga förklaringar ges till vad är det egentligen som händer i kroppen.

Boken är ett sätt att göra det magiska med tantra mer tillgängligt för vanligt folk.

Läs boken och gör övningarna så händer det saker i kroppen.

Sofia Cerne är serientreprenören som jobbar som Tantrisk bodyworker och utbildare på Xtaswww.xtas.nu och www.bodymindsoul.se och är en uppskattad utbildare och inspiratör inom Tantrickink www.tantrickink.se

Hennes passion är att göra tantra mer vardagligt och tillgängligt för ”vanligt” folk och därför skrev hon denna bok som också kan användas som utbildningsmaterial. Detta är den guide och handbok som tidigare inte funnits inom området. Många kallar Sofias tantra för ”bonntantra” – där vanligt sund bondförnuft får råda i kombination med hennes egen andlighet. En kollega uttryckte "Helt fantastiskt med en bok på svenska och så instruerande bilder"
Detta är en av sex böcker som hon skrivit och publicerat.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone