Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Svallvåg
Isbn: 978-87-2841-245-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2022

E-bok

Svallvåg

Ett mystiskt dödsfall i samband med ett inbrott på äldreboendet Ömheten får den pensionerade polisen Tore Lindahl att ana oråd. Det är hans granne på boendet, Viking Holbach, som hastigt och lustigt vandrat vidare. Men var det verkligen av naturliga orsaker? Att en okänd person stryker omkring i skogskantens skuggor förstärker bara Tores misstankar om att något inte står rätt till. Och varför verkar personalen vilja tysta ner det hela?

På Norrtelje Dagblad jobbar den semestervikarierande journalisten Veronika Wiklund i motvind. Några vettiga uppdrag har hon ännu inte sett till – så när Tore kontaktar henne om sina misstankar tackar hon inte nej. Tillsammans börjar de nysta.

Dödsfallet på Ömheten, som snart visar sig vara ett mord, leder dem rakt in i en omfattande härva av brott. Kan Viking ha mördats för att han visste för mycket? Frågorna växer i takt med att deras grävande blir allt djupare. Viking är nämligen inte det första mordoffret – och han ska heller inte bli det sista. För att hitta sanningen måste de ta sig hela vägen tillbaka till ett brinnande världskrig ...



Cecilia Sjögren, född 1966, är civilekonom och författare. Hennes skrivande tog sin början när hon – tack vare en 40-årspresent – kom att delta i en krimkurs med Ulla Trenter och Kerstin Matz. År 2022 vann hon Saga Egmonts deckartävling med sitt bidrag 'Svallvåg', som är hennes debutroman.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone