Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Fiende ur skuggan
Isbn: 978-91-8958-539-3
Publisher: Bookmark Förlag
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: August 2022
Narrator: Reine Brynolfsson
Length: 15 hours 53 minutes

Audiobook

Fiende ur skuggan

Den hänsynslösa läkemedelsmiljardären Harjit Malhotra planerar att drastiskt öka sin förmögenhet genom att översvämma den amerikanska marknaden med förfalskade läke­medel. Det enda som står i hans väg är president Jack Ryan, vars avsikt är att få igenom en ny läkemedelsreform.

Samtidigt som de falska medicinerna skördar allt fler ­människo­liv gör Malhotra och hans skoningslösa under­huggare allt för att avleda presidentens uppmärksamhet från situationen. Men rökridåerna är otillräckliga och miljardären tvingas tänka större för att distrahera världens mäktigaste ledare.

Malhotra bestämmer sig för att kidnappa den som står Jack Ryan närmast: hans fru. 

Fiende ur skuggan är den senaste boken om president Jack Ryan. Som alla Tom Clancys #1 New York ­Times-bäst­­säljare är den skrämmande realistisk och aktuell, som hämtad direkt från verklighetens löpsedlar om falska mediciner och korruption inom läkemedelsindustrin.

TOM CLANCY (1947-2013) skrev inte mindre än 18 New York Times-bästsäljare under sin livstid. Många ser honom som grundaren till hela internationella thrillergenren och flera av hans böcker har blivit filmklassiker.    

MARC CAMERON är författaren bakom den bästsäljande serien om Jericho Quinn. 2016 blev han utvald att fortsätta Tom Clancys serie om Jack Ryan.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone