Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Mare Balticum VI: Shaitans Eld
Isbn: 978-91-8953-438-4
Publisher: Bookea
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: July 2022
Narrator: Sebastian Karlsson
Length: 12 hours 47 minutes

Audiobook

Mare Balticum VI: Shaitans Eld

Kriget är över. Operation Mare Balticum blev ett fiasko och president Potemkin är död. I Sverige försöker man återhämta sig som nation, men alla vapen har ännu inte tystnat.

Gamla fiender söker nu nya vägar för att få sin hämnd och hoten mot landet växer allt mer. För operatörerna inom Särskilda Operationsgruppen märks inte freden av då fienden fortfarande finns runt omkring dem. Våldet flammar ständigt upp och från öster kastas en allt längre skugga när Daesh får ett nytt vapen i sin hand, ett vapen som kan fullborda deras hämnd.

Trigger och Jaden finner sig snart indragna i ett stormaktsspel på flera kontinenter där omöjliga allianser bildas och hotnivåerna hela tiden stegrar. Kommer Sverige att klara av Shaitans Eld?

"Shaitans eld" är del sex i den spännande serien "Mare Balticum". En fascinerande alternativ historieskildring som tecknar en realistisk bild av hur ett anfall mot Sverige skulle kunna utspelas, och överlevas. Måstelyssning för alla som är intresserade av krig och spänning.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone